Nisa-Tuote Oy

 

Nisa on vuonna 1982 perustettu tekstiilipaino, joka tarjoaa laajan valikoiman yritystekstiilejä, liikelahjoja, suurkuvatulosteita sekä suunnittelu- ja tuotantopalveluita. Olemme suomalainen perheyritys, joka on toiminut jo yli neljä vuosikymmentä alan ammattilaisten voimin. Tuotteidemme laadukkuus, nopeat toimitukset ja asiakaslähtöisyys ovat tehneet meistä luotettavan kumppanin vaatteiden tukkukaupassa.

Tiedämme, että käytännöllisyys ja tyylikkyys ovat tärkeitä tekijöitä yrityksesi imagon rakentamisessa. Siksi tarjoamme monipuolisen valikoiman vaatteita ja tekstiilejä, joilla voit varmistaa ammattimaisen ilmeen työympäristössäsi. Olipa kyseessä sitten uniikit yrityspaidat, laadukkaat työvaatteet tai käyttömukavuutta tarjoavat liikelahjat, voimme auttaa sinua löytämään juuri tarpeisiisi sopivat ratkaisut.

Yritystekstiilit ja liikelahjat helposti ja nopeasti

 

Kun tarvitset yrityksesi tarpeisiin räätälöityjä tekstiilejä, voit luottaa meidän laajaan tuotevalikoimaamme. Tarjoamme päivitettävään yritysilmeeseesi sopivat painetut tai brodeeratut vaatteet, kuten t-paidat, hupparit, työvaatteet ja takit. Kauttamme saat myös korkealaatuiset laukut, lippikset ja asusteet, jotka voidaan personoida logollasi tai brändimateriaalillasi.

Meiltä saat myös laadukkaat liikelahjat, jotka viestivät yrityksesi arvoja ja jättävät unohtumattoman vaikutuksen asiakkaille ja yhteistyökumppaneille. Valitse esimerkiksi huolella suunnitellut ja painetut muistikirjat, kynät, USB-tikut tai vaikkapa ekologiset tuotteet, joilla voit viestiä yrityksesi vastuullisuudesta. Kaikki tuotteemme ovat korkealaatuisia ja tarkoin valittuja, jotta voit edustaa yritystäsi tyylikkäästi ja ammattimaisesti.

 

Räätälöidyt palvelut

 

Ymmärrämme, että jokainen yritys ja tarve on ainutlaatuinen. Tarjoamme siksi suunnittelu- ja tuotantopalveluita, jotka vastaavat juuri sinun tarpeitasi. Ammattitaitoinen suunnittelutiimimme auttaa luomaan uniikin yritysilmeesi ja valitsemaan sopivat materiaalit ja painotekniikat. Oma tuotantomme sekä maahantuontimme takaavat nopeat ja luotettavat toimitukset kaikissa projekteissa.

Lisäksi voit luottaa meidän kattaviin logistiikkapalveluihimme. Huolehdimme tuotteidesi varastoinnista ja lähetyksestä, joten sinä voit keskittyä liiketoimintaasi ilman huolta logistisista yksityiskohdista. Meidän kanssamme voit varmistua siitä, että tilaamasi tuotteet ovat valmiina sovittuna ajankohtana, missä päin Suomea tahansa.

Nisan tiimi auttaa sinua mielellään löytämään juuri oikeat ratkaisut. Tervetuloa tutustumaan laajaan tuotevalikoimaamme! Soita meille puh. 09 878 9970 tai ota yhteyttä sähköpostitse myynti@nisa.fi.

Aiheeseen liittyvät artikkelit