Nisa-Tuotteen monipuoliset palvelut

Nisa on vuonna 1982 perustettu tekstiilipaino, joka tarjoaa monipuolisia palveluita vaatteiden tukkukaupassa. Olemme suomalainen perheyritys, joka on toiminut alalla jo yli 40 vuoden ajan. Palveluihimme kuuluvat muun muassa yritystekstiilit, liikelahjat, suurkuvatulosteet sekä suunnittelu- ja tuotantopalvelut. Oma tuotantomme sekä maahantuonti takaavat asiakkaillemme nopeat ja luotettavat toimitukset sekä laajan tuotevalikoiman.

Tiedostamme, että yrityksen profiilimainonta on tärkeä osa liiketoimintaa. Tarjoamme asiakkaillemme kattavat palvelut yritysilmeen uudistamisesta aina yksittäisten pienempien toimitusten toteuttamiseen. Luota ammattitaitoomme, kun haluat päivittää yrityksesi ilmettä tai tuoda esiin yrityksesi brändiä eri tavoin. Meillä on pitkä kokemus erilaisten mainos- ja brändituotteiden valmistuksesta, ja osaavat suunnittelijamme auttavat sinua parhaan mahdollisen lopputuloksen saavuttamisessa.

Varma kumppani kiireisille aikatauluille

Ymmärrämme, että kiireiset aikataulut ovat yrityksesi arkea. Siksi voit luottaa meihin varmistaaksesi, että tilaamasi tuotteet ovat valmiina sovittuna ajankohtana. Olemme sitoutuneet tarjoamaan asiakkaillemme korkealuokkaista palvelua ja täsmällisiä toimituksia. Yrityksemme tavoitteena on tehdä yhteistyöstä kanssamme mahdollisimman vaivatonta ja mutkatonta, jotta voit keskittyä omaan liiketoimintaasi.

Nisa tarjoaa myös logistiikkapalveluita liikelahjojen osalta. Voit siis jättää huolen varastoinnista ja lähetyksistä meidän hoidettavaksemme. Tämä säästää aikaa ja vaivaa, ja varmistaa, että liikelahjat toimitetaan asiakkaillesi asianmukaisesti ja ajallaan. Olemme valmiita auttamaan ja tarjoamaan sinulle kokonaisvaltaista palvelua juuri niissä asioissa, joista sinä tarvitset apua.

Aiheeseen liittyvät artikkelit