Meistä

Yli 30 vuoden kokemuksella tekstiilipaino Nisa-Tuote Oy on Suomessa luotettava ja arvostettu toimija. Perustimme yrityksen vuonna 1982, ja tänä päivänä toimimme jo toisessa sukupolvessa. Olemme ylpeitä suomalaisesta perheyrityksestämme, jonka vankka asiantuntemus ja laaja tuotevalikoima tarjoavat asiakkaillemme ainutlaatuisia mahdollisuuksia yritystekstiilien ja liikelahjojen hankintaan.

Nisa-Tuote Oy on erikoistunut tarjoamaan asiakkailleen kattavan palvelupaketin. Meiltä saat kaikki profiilimainontaan liittyvät toteutukset yritysilmeen uudistamisesta aina pienempiin toimituksiin saakka. Voit luottaa siihen, että tiimimme ymmärtää kiireisiä aikatauluja ja toimittaa tilaamasi tuotteet sovittuna ajankohtana. Lisäksi tarjoamme logistiikkapalvelut, joten voit hoitaa kaiken varastoinnista lähetykseen yhden katon alta. Asiakaskuntamme koostuu eri toimialojen yrityksistä ja palvelemme niin pieniä kuin suuriakin organisaatioita.

Laadukkaat tekstiilit ja liikelahjat

Yrityksemme ylpeydenaiheena on laadukkaiden tekstiilien saatavuus. Tarjoamme asiakkaillemme laajan valikoiman yritystekstiilejä, jotka voit räätälöidä oman yritysilmeesi mukaisiksi. Halusitpa sitten t-paidat, hupparit, kauluspaidat tai työvaatteet, meiltä löydät juuri tarpeisiisi sopivat tekstiilit. Panostamme korkealaatuiseen painotekniikkaan, joten logo- ja tekstipainatukset ovat aina selkeitä ja kestäviä. Tuotteidemme korkea laatu takaa, että yritysilmeesi viestii ammattitaitoa ja huolellisuutta.

Nisa-Tuote Oy tarjoaa myös monipuolisen valikoiman liikelahjoja, joilla voit ilahduttaa ja muistaa yhteistyökumppaneitasi sekä asiakkaitasi. Liikelahjat toimivat oivallisena markkinointityökaluna ja niiden avulla voit vahvistaa asiakassuhteita sekä luoda positiivista mielikuvaa yrityksestäsi. Meiltä löydät niin perinteiset kuin innovatiivisetkin liikelahjavaihtoehdot eri hintaluokissa. Voit luottaa siihen, että liikelahjamme ovat laadukkaita ja niiden suunnittelussa on otettu huomioon asiakkaidesi tarpeet ja mieltymykset.

Kokonaisvaltaista palvelua ja luotettavat toimitukset

Yrityksemme vahva osaaminen perustuu sekä omien tuotteidemme valmistukseen että maahantuontiin. Tämä takaa nopeat ja luotettavat toimitukset sekä laajan tuotevalikoiman. Haluamme tarjota asiakkaillemme kokonaisvaltaista palvelua, jossa otetaan huomioon kaikki tarpeet aina suunnittelusta toteutukseen asti. Tavoitteenamme on tehdä yhteistyötä, jossa voimme vastata kaikkiin toiveisiin ja tarjota ratkaisuja erilaisiin tarpeisiin, oli kyse sitten yritystekstiileistä, liikelahjoista tai suurkuvatulosteista.

Kun valitset Nisa-Tuotteen kumppaniksesi yritystekstiileissä ja liikelahjoissa,  saat laadukkaita tuotteita, jotka edustavat yritystäsi parhaalla mahdollisella tavalla. Olemme ylpeitä siitä, että olemme auttaneet lukuisia suomalaisia yrityksiä vahvistamaan brändiään ja viestimään tyylikkäästi ja huomiota herättävästi. Ota yhteyttä joukkoomme ja anna meidän auttaa sinua löytämään täydelliset tekstiilit ja liikelahjat yrityksellesi!

Aiheeseen liittyvät artikkelit