Kotimaisuutta laadusta tinkimättä

Nisa-Tuote on kotimainen tekstiilipaino, joka tarjoaa laadukkaat ja luotettavat ratkaisut vaatteiden tukkukauppaan. Jo vuodesta 1982 toiminut perheyritys on erikoistunut yritystekstiilien, liikelahjojen, suurkuvatulosteiden sekä suunnittelu- ja tuotantopalveluiden tarjoamiseen. Oma tuotanto ja maahantuonti mahdollistavat nopeat toimitukset sekä laajan tuotevalikoiman.

Ymmärrämme, että yritykset tarvitsevat tekstiilipainolta enemmän kuin vain painetut tuotteet. Kokemuksella ja ammattitaidolla huolehdimme profiilimainontaan liittyvistä toteutuksista, olipa kyseessä sitten yritysilmeen uudistaminen tai pienempien toimitusten tekeminen. Kiireisissä aikatauluissa voit luottaa meihin – varmistamme, että tilaamasi tuotteet ovat valmiina sovittuna ajankohtana. Tarjoamme myös logistiikkapalvelut liikelahjojen varastoinnista aina lähetykseen asti.

Meistä yrityksenä

Nisa-Tuote on ylpeä suomalaisesta perinteestään, ja olemme toimineet alalla jo yli 40 vuoden ajan. Luotettavuus ja korkea laatu ovat arvoja, joihin sitoudumme jokaisessa projektissa. Kiireisiä asiakkaita varten tarjoamme nopeat ja joustavat toimitukset sekä asiakaslähtöisen palvelun, jonka avulla voit keskittyä omaan liiketoimintaasi.

Olipa tarpeesi sitten logolliset paidat, kangasmainokset messuosastollesi tai yrityslahjat liikekumppaneillesi, Nisa-Tuote tarjoaa ratkaisut juuri sinun tarpeisiisi. Laadukkaat painatukset kestävät pitkään ja tuovat yrityksesi viestin esiin ammattimaisesti. Olemme ylpeitä siitä, että  yrityksemme toimii jo toisessa sukupolvessa, ja tämä näkyy kaikessa tekemisessämme.

Aiheeseen liittyvät artikkelit