Yrityksen esittely

Nisa-Tuote Oy on suomalainen perheyritys, joka on toiminut tekstiilipainoalan parissa jo yli 35 vuoden ajan. Vuonna 1982 perustettu yrityksemme tarjoaa täyden palvelun tekstiilipainopalveluita, yritystekstiilejä, liikelahjoja, suurkuvatulosteita sekä suunnittelu- ja tuotantopalveluita. Palveluiden laaja kirjo takaa sen, että asiakkaamme saavat kaikki painoalan tarpeensa meidän kauttamme. Meiltä löydät laadukkaat tuotteet ja nopeat toimitukset, sillä meillä on oma tuotanto sekä maahantuontiyhteistyötä eri toimittajien kanssa.

Olemme entiseen tapaan perheyritys, joka on kehittynyt ja laajentunut vuosien saatossa. Toisen sukupolven johdolla meidän tiimimme ymmärtää asiakkaidemme tarpeet ja vaatimukset. Olipa kyseessä yritysilmeen uudistaminen, yksilölliset painotyöt tai liikelahjojen logistiikka, me hoidamme kaiken alusta loppuun. Voit luottaa siihen, että tilaamasi tuotteet ovat valmiina sovitussa aikataulussa, sillä ymmärrämme kiireisiä aikatauluja ja niiden noudattamisen tärkeyden.

Tekstiilipainopalvelut

Nisa-Tuote Oy tarjoaa täyden palvelun tekstiilipainopalveluita eri tarpeisiin. Liiketoimintamme ytimessä on vaatteiden tukkukauppa, jossa tarjoamme painopalveluita niin yrityksille kuin yksityisillekin. Saat meiltä laadukkaat ja kestävät painatukset niin t-paitoihin, huppareihin kuin muihinkin tekstiileihin.

Painopalveluidemme joukosta löydät myös muut yritystekstiileihin liittyvät ratkaisut. Tarjoamme räätälöityjä työvaatteita, mainostekstiilejä ja muita yritysilmeen kannalta tärkeitä tuotteita. Huolehdimme siitä, että yrityksesi logo tai viestisi välittyy tekstiileissä selkeästi ja laadukkaasti. Haluamme auttaa sinua luomaan ammattimaisen ja yhtenäisen ilmeen yrityksellesi, oli sitten kyseessä asiakaspalvelutiimin yhtenäiset paidat tai yritystilaisuuksiin sopivat mainosvaatteet.

Liikelahjat ja suurkuvatulosteet

Nisa-Tuote Oy tarjoaa myös kattavan valikoiman liikelahjoja ja suurkuvatulosteita. Liikelahjoilla voit kiittää asiakkaitasi, palkita työntekijöitäsi tai luoda muuten hyvää mieltä ympärillesi. Meiltä löytyy monipuolinen valikoima erilaisia liikelahjaratkaisuja eri tarpeisiin. Personaloi lahjasi logolla, viestillä tai haluamallasi kuvalla ja varmista, että yrityksesi jää mieleen positiivisella tavalla.

Suurkuvatulosteilla voit viestiä ja mainostaa isolla voimalla. Valmistamme laadukkaita suurkuvatulosteita erilaisiin käyttötarkoituksiin, kuten messuseiniin, mainoskankaisiin ja julisteisiin. Suurkuvatulosteet herättävät huomiota ja luovat muistettavuutta. Panosta yrityksen näkyvyyteen ja hyödynnä suurkuvatulosteiden voimaa viestinnässäsi.

Suunnittelu- ja tuotantopalvelut

Olemme kattava kumppani asiakkaidemme suunnittelu- ja tuotantotarpeisiin liittyvissä asioissa. Meidän ammattitaitoinen tiimimme auttaa sinua toteuttamaan painotuotteet tai liikelahjat juuri toivomallasi tavalla. Oli kyseessä sitten logon suunnittelu, painojäljen tarkistus tai tuotteiden valmistusprosessin hallinta, me olemme mukanasi jokaisessa vaiheessa.

Nisa-Tuote Oy tarjoaa myös logistiikkapalveluita liikelahjojen osalta. Voimme huolehtia liikelahjojen varastoinnista sekä niiden lähettämisestä haluttuihin osoitteisiin. Meidän kauttamme saat kaikki tarvitsemasi palvelut yhdestä paikasta, joten sinun ei tarvitse huolehtia eri toimijoiden kanssa kommunikoimisesta ja yhteistyöstä. Voit keskittyä oman liiketoimintasi pyörittämiseen ja jättää painoalan asiat meille.

Aiheeseen liittyvät artikkelit