Nisa-Tuote

 

Nisa on suomalainen perheyritys, joka on toiminut vaatteiden tukkukaupan alalla jo vuodesta 1982 alkaen. Olemme erikoistuneet tekstituotteiden valmistukseen ja tarjoamme asiakkaillemme kattavan valikoiman yritystekstiilejä, liikelahjoja, suurkuvatulosteita sekä suunnittelu- ja tuotantopalveluita. Toimintamme perustuu omaan tuotantoon sekä maahantuontiin, mikä mahdollistaa nopeat ja luotettavat toimitukset kaikille asiakkaillemme.

Nisa on ammattitaitoinen ja asiantunteva yritys, jonka tavoitteena on auttaa asiakkaitamme toteuttamaan onnistuneita profiilimainontaan liittyviä projekteja. Voimme avustaa aina yritysilmeen uudistamisesta yksittäisiin pienempiin toimituksiin. Ymmärrämme kiireisiä aikatauluja ja takaamme, että tilaamasi tuotteet ovat valmiina sovitussa ajankohdassa. Voit luottaa meihin, kun tarvitset laadukkaita tekstiilituotteita nopeasti ja vaivattomasti.

Laaja tuote- ja palveluvalikoima

 

Nisalla on laaja valikoima erilaisia yritystekstiilejä ja liikelahjoja, jotka auttavat yritystäsi erottumaan massasta ja luomaan positiivista brändikuvaa. Tarjoamme painotyötä erilaisiin tekstiileihin, kuten t-paitoihin, huppareihin, lippiksiin ja esimerkiksi työvaatteisiin. Suurkuvatulosteemme puolestaan mahdollistavat vaikuttavien ja näyttävien mainosten luomisen, joilla saat yrityksesi viestin tehokkaasti esille.

Meiltä saat myös suunnittelu- ja tuotantopalvelut, joiden avulla voit luottavaisin mielin jättää projektisi meidän käsiimme. Ammattitaitoiset suunnittelijamme auttavat sinua luomaan juuri sinun yrityksesi tarpeita vastaavan visuaalisen ilmeen. Kokenut tuotantotiimimme puolestaan varmistaa, että tuotoksemme vastaavat aina korkeimpia laatustandardeja. Voit keskittyä omaan liiketoimintaasi ja luottaa siihen, että huolehdimme puolestasi kaikista toteutuksen käytännönasioista.

Laadukas palvelu ja toimitukset

 

Meille asiakkaidemme tyytyväisyys on ensisijaisen tärkeää. Haluamme tarjota sinulle parasta mahdollista palvelua ja tehdä yhteistyötä, josta voit olla tyytyväinen. Olemme sitoutuneet pitämään kiinni sovituista aikatauluista ja toimittamaan tilaamasi tuotteet aina ajallaan. Jos olet kiireinen yrittäjä, etkä halua huolehtia logistiikasta ja varastoinnista, voit turvautua meidän logistiikkapalveluihimme liikelahjojen kanssa. Hoidamme kaikki käytännön järjestelyt varastosta lähetykseen. Sinun tarvitsee vain kertoa meille toiveistasi, ja me huolehdimme loppuun saakka.

Valitsemalla kumppaniksesi Nisan voit luottaa siihen, että saat erinomaisen laadun, nopeat toimitukset ja hyvän palvelun. Ota yhteyttä meihin jo tänäänpuh. 09 878 9970 tai sähköpostitse myynti@nisa.fi, niin aloitetaan yhteistyö, joka auttaa yritystäsi menestymään!

Aiheeseen liittyvät artikkelit