Vahvista yritysilmettäsi ammattimaisilla ratkaisuilla

 

Nisa on suomalainen perheyritys, joka on toiminut tekstiilipainoalalla jo vuodesta 1982 alkaen. Tarjoamme laajan valikoiman ammattimaisia ratkaisuja yrityksesi profiilimainonnan vahvistamiseksi. Olitpa sitten uudistamassa yritysilmettäsi tai hankkimassa liikelahjoja asiakkaillesi ja yhteistyökumppaneillesi, meiltä saat luotettavaa ja nopeaa palvelua.

Nisa-Tuote – Yrityksesi kumppani profiilimainontaan

 

Me Nisalla ymmärrämme, että yrityksesi profiilimainonnalla on suuri merkitys yritysilmeesi ja brändisi vahvistamisessa. Siksi tarjoamme monipuolisia toteutuksia, joilla voit saavuttaa haluamasi vaikutuksen. Olemme erikoistuneet yritystekstiileihin, liikelahjoihin, suurkuvatulosteisiin sekä suunnittelu- ja tuotantopalveluihin. Tavoitteenamme on tarjota sinulle kaikki tarvitsemasi ratkaisut saman katon alta.

Nisan oma tuotanto sekä maahantuonti takaavat sinulle nopeat ja luotettavat toimitukset. Olipa kyseessä sitten yritystekstiilit, liikelahjat tai suurkuvatulosteet, voit luottaa siihen, että tilaamasi tuotteet ovat valmiina sovittuna ajankohtana. Meidän kauttamme voit myös hoitaa logistiikkapalvelut liikelahjoille, aina varastoinnista lähetykseen asti.

Varmaa ja joustavaa palvelua

 

Kun teet yhteistyötä kanssamme, voit olla varma siitä, että palvelemme sinua joustavasti ja ammattitaidolla. Ymmärrämme kiireisiä aikatauluja ja tarjoamme sinulle apua koko prosessin ajan – alkaen suunnittelusta aina toteutukseen asti. Uskomme nopeiden toimitusten lisäksi vahvasti hyvään asiakaspalveluun ja haluamme varmistaa, että olet tyytyväinen lopputulokseen.

Luotettavat ja pitkäaikaiset asiakassuhteet ovat meille ensisijaisen tärkeitä, siksi haluamme olla mukana auttamassa sinua myös tulevissa projekteissasi. Soita meille puh. 09 878 9970 tai ota yhteyttä sähköpostitse myynti@nisa.fi – olemme valmiina palvelemaan!

Aiheeseen liittyvät artikkelit