Nisa-Tuote

Nisa on vuonna 1982 perustettu suomalainen tekstiilipaino, joka on erikoistunut yritystekstiilien valmistukseen, liikelahjoihin, suurkuvatulosteisiin sekä suunnittelu- ja tuotantopalveluihin. Olemme ylpeitä siitä, että olemme toimineet ammattitaidolla jo lähes 40 vuoden ajan ja tarjonneet asiakkaillemme aina nopeita ja luotettavia toimituksia sekä laajan valikoiman tuotteita.

Olitpa sitten pienen tai suuren yrityksen edustaja, voit luottaa meihin profiilimainontaan liittyvissä toteutuksissa. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden uudistaa yritysilmettäsi tai toteuttaa pienempiä toimituksia. Ymmärrämme kiireisiä aikatauluja ja takaamme, että tilaamasi tuotteet ovat valmiina sovittuna ajankohtana. Voit luottaa meihin myös logistiikkapalveluiden osalta, aina varastoinnista lähetykseen.

Talvitakit logolla – Tyyliä pakkasessakin

Kylmä talvisää ei tarkoita, että yritysilmeesi pitäisi piilottaa paksujen talvivaatteiden alle. Meiltä löydät talvitakit logollasi, jotka ovat sekä tyylikkäitä että lämpimiä. Pienillä yksityiskohdilla pystyt erottumaan massasta ja näyttämään ammattimaiselta myös talvisissa olosuhteissa.

Valikoimastamme löydät erilaisia talvitakkeja logollasi painettuna tai brodeerattuna. Voit valita takin mallin, värin sekä logon sijainnin oman yritysilmeesi mukaisesti. Olipa tarpeesi sitten tuote-esittelytapahtuma, työntekijöiden ulkoiluun tarkoitetut takit tai asiakkaille jaettavat lahjat, me autamme sinua toteuttamaan tyylikkäät ja brändätyt talvitakit.

Laadukkaat ja kestävät tuotteet

Talvitakilla on oltava lämpöä eristävä ominaisuus ja samalla sen tulee olla kestävä käytössä. Siksi tarjoamme vain laadukkaita talvitakkeja, jotka kestävät Suomen haastavia talviolosuhteita ja koviakin pakkasia. Valikoimamme koostuu vain tunnettujen brändien laadukkaista takkimalleista. Voit luottaa siihen, että tarjoamamme takit on valmistettu kestävistä materiaaleista ja viimeistelty taidokkaasti. Näin varmistamme, että saat talvitakit, jotka eivät vain näytä hyvältä, mutta myös kestävät käytössä pitkään.

Ota rohkeasti yhteyttä ja kerro meille tarpeistasi! Tarjoamme parhaat logoratkaisut erilaisiin vaatteisiin. Soita puh. 09 878 9970 tai ota yhteyttä sähköpostitse myynti@nisa.fi – olemme täällä sinua varten.

Aiheeseen liittyvät artikkelit