Laadukkaita ja käytännöllisiä tekstiilejä

Nisa on suomalainen perheyritys, joka on toiminut tekstiilialalla jo yli 40 vuoden ajan. Olemme erikoistuneita laadukkaisiin, mutta käytännöllisiin yritystekstiileihin sekä monipuolisiin painopalveluihin omassa painossamme. Asiakkaidemme tyytyväisyys ja tarpeiden täyttäminen ovat meille ensisijaisen tärkeitä, minkä vuoksi panostamme jokaiseen tilaukseen yksilöllisesti.

Tunnemme vaatteiden tukkukaupan maailman ja tarjoamme monipuolisen valikoiman yritystekstiilejä eri toimialoille. Olipa tarpeesi sitten logistinen tai markkinointiin liittyvä, meillä on ratkaisu juuri sinulle ja yrityksellesi! Laaja tuotevalikoimamme kattaa kaikenlaiset työasut, kuten t-paidat, kauluspaidat, hupparit, fleecet, takit, lippalakit ja pipot. Voimme myös toteuttaa yrityksesi omalla logolla tai tekstillä personoidut tuotteet, joiden avulla voitte yhtenäistää henkilökunnan pukeutumisen ja lisätä yritysilmeenne tunnettavuutta.

Yksilöllisiä lahjaratkaisuja

Nisa tarjoaa monipuolisen valikoiman liikelahjoja, jotka vastaavat yrityksesi tarpeisiin ja viestivät ammattitaidostanne sekä arvoistanne. Voimme toteuttaa liikelahjoja eri budjeteille, aina pienistä huomionosoituksista mitä huikeimpiin lahjaratkaisuihin. Olipa kyseessä sitten asiakaslahja, henkilökunnan palkitseminen tai messuille ja tapahtumiin jaettava tuote, meiltä löydätte juuri haluamanne vaihtoehdon.

Valittavananne on laaja valikoima erilaisia tuotteita, kuten laadukkaita kirjoitusvälineitä, työkaluja, elektroniikkaa, tekstiilejä, juomapulloja ja kasseja. Voit valita valmiista mallistoistamme tai räätälöidä tuotteet täysin omien tarpeidenne mukaan. Toteutamme myös yksilölliset painatukset, jotta liikelahjat henkivät täysin yrityksenne brändiä ja viestivät haluamaanne sanomaa. Ota yhteyttä jo tänään! Soita puh. 09 878 9970 tai lähetä sähköpostia myynti@nisa.fi.

Aiheeseen liittyvät artikkelit